Bioscoopochtend

Elk  jaar organiseren we een bioscoopochtend. Je kon kiezen uit 3 films. De activiteit is voor alle kinderen van OVW8, hun ouders en alle donateurs.

Dit waren de films van 2019:

CORGI

https://www.youtube.com/watch?v=jyJgGsZo2wA

 

LEGO MOVIE 2

https://youtu.be/ABrPpSJPjP0

 
Aanvang: 11.15 uur

 

Rex, de lievelingshond van de Britse koningin, belandt buiten de paleismuren en ontdekt een heel andere wereld van honden, allerlei soorten honden, zelfs honden die met elkaar vechten. Terwijl hij de weg terug naar huis probeert te vinden raakt hij ook verliefd.
  Aanvang: 11.15 uur

 

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

MAYA EN DE HONINGSPELEN

https://www.youtube.com/watch?v=lB_YtAK9G6I

   
   
Aanvang: 11.15 uur

 

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis..