Bioscoopochtend

Elk  jaar organiseren we een bioscoopochtend. Je kunt kiezen uit 3 films. De activiteit is voor alle kinderen van OVW8, hun ouders en alle donateurs.

Dit zijn de films van 2020:

De grote Slijmfilm (AL)

https://www.youtube.com/watch?v=jyJgGsZo2wA

 

Onward (va 6 jaar)

https://youtu.be/ABrPpSJPjP0

 
Aanvang: 11.30 uur

 

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?
  Aanvang: 11.30 uur

 

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

Sonic, the hedgehog (va 9 jaar)

https://www.youtube.com/watch?v=lB_YtAK9G6I

   
   
Aanvang: 11.30 uur

 

Sonic is een supe snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.